Wetra Uçak İkaz Lambası

Wetra Uçak İkaz Lambası
ICAO Annex 14'e uygun uçak ikaz lambaları

Wetra uçak ikaz lambaları
Tel: 0216 415 80 87
Fax: 0216 415 64 83
E-mail: demos@demos.com.tr


Luxsolar ledli uçak ikaz lambası Demos ile Türkiye'de

Luxsolar Ledli Uçak İkaz Lambaları

Firmamız, Demos Endüstriyel Sistemler İtalyan uçak ikaz lambası üreticisi Luxsolar ile distribütörlük anlaşması imzaladı.

uçak ikaz lambaları
Luxsolar uçak ikaz lambaları, Demos ile Türkiye'de

Luxsolar Türkiye distribütörü Demos
Luxsolar Türkiye distribütörü Demos


"Demos is the exclusive distributor of Luxsolar in the territory of Turkey regarding low intensity aviation obstruction lights, medium intensity aviation obstruction lights, high intensity aviation obstruction lights, exproof aviation obstruction lights etc..."

Luxsolar firması kendisini şu şekilde tanımlıyor:

"Önde gelen LED Uçak Uyarı Işıkları (LED) imalatçısı LUXSOLAR, 1988 yılından beri dünya çapında kimya ve petrokimya tesisleri için ekipmanlar imal edip kuran, Combustion and Energy Srl CEO'su Vincenzo Di Giovine tarafından 2001 yılında kurulmuştur."Yüksek sıcaklık ve yüksek patlama riski olan tehlikeli alanlarda çalışırken, güvenilir, modern, uzun ömürlü bir aydınlatma/uyarı sisteminin gerekli olduğunun farkına vardım. Bu nedenle, 2001 yılında, Combustion and Energy'nin aydınlatma bölümü, LUXSOLAR'ı kurdum. "Uçak Uyarı Işıkları gökdelenler, kuleler, bacalar, rüzgâr jeneratörleri, offshore platformları, vb. gibi yüksek yapıların varlığını uyarmada kullanılarak, güvenli havacılık sağlamaktadır. Kuruluşundan beri, LUXSOLAR bölümü yenilikçi patentlere yol açan bir fikir kasırgasıdır: "İlk adım, (piyasanın uzun ömür ve güvenirlik ihtiyaçlarını tatmin edemeyen) akkor ve Xenon'a alternatif bir aydınlatma kaynağı aramaktı. Müşterilerimiz yeni ve yenilikçi bir uyarı sistemi vermek için, 2005 yılında LED kullanmaya başladık". "2011 yılında, yoğun Araştırma ve Geliştirme faaliyeti ve Araştırma Merkezleri ve Üniversitelerle işbirliği sayesinde, 360° LED'leri olan yüksek yoğunluklu bir LED AWL imal eden dünyadaki ilk şirket olduk ve 2012 yılında, gizli bir etkisizleştirme süreci sayesinde, neme dayanıklı LED ışıldakları sunabilen tek şirketiz. "LUXSOLAR, Avrupa ve Amerikan menşeli bileşenleri sayesinde, çok yüksek kalite standartlarında düşükten (32cd) yüksek (270.000cd) yoğunluğa kadar, tam bir LED Uçak Uyarı Işıkları serisi sunabilen çok az sayıdaki şirketlerden biridir. "LUXSOLAR'da, kalite ve yönetmelikler uygunluk için kendi kendini belgelendirmenin yeterli olmadığını bilmekteyiz; bu nedenle, LED ışıldaklarımız, Toulouse'daki STAC laboratuarlarında test edilmiş ve ICAO Ek 14 yönetmeliklerine uygunluk belgesi almıştır". "LUXSOLAR genç bir şirket olmakla birlikte, bir kaç yıl içinde çok gelişmiştir ve gelecek yıllar için de, birçok proje ve yeni çözümlere sahibiz”. LUXSOLAR'da, her şey tutkuyla yapılır."



uçak ikaz lambaları
"Luxsolar ledli uçak ikaz lambası"

uçak ikaz lambaları
"Luxsolar ledli uçak ikaz lambası"


Wetra Uçak İkaz Lambaları - Wetra Aviation Obstruction Lights
Tel: + 90 216 415 80 87
Fax: + 90 216 415 64 83
Email: demos@demosmuhendislik.com
Web: http://www.wetrawarninglights.com
uçak ikaz lambası

Wetra Ledli Uçak İkaz Lambaları

Wetra Ledli Uçak İkaz Lambalarının; kule, bina, sanayi, vinç, rüzgar türbini ve deniz ikaz lambası tipleri mevcuttur.

Düşük yoğunluklu uçak ikaz lambası, orta yoğunluklu uçak ikaz lambası, yüksek yoğunluklu uçak ikaz lambası

Ledli Uçak ikaz lambaları aşağıda belirtilen modellerde bulunmaktadır.

1) Ledli Tekli Uçak İkaz Lambası
2) Ledli Çiftli (Yedekli) Uçak İkaz Lambası
3) Ledli Güneş Enerjili Tekli Uçak İkaz Lambası
4) Ledli Güneş Enerjili Çiftli Uçak İkaz Lambası

Ayrıntılı bilgi için Wetra'nın web sitesini ziyaret ediniz.

Luxsolar Ledli Uçak İkaz Lambaları

Luxsolar Ledli Uçak İkaz Lambaları
Düşük - Orta - Yüksek Yoğunluklu Uçak İkaz Lambaları Tel: 0216 415 80 87